/* add cookiebot.com */ /* add Fave icon */

Een goede en betrouwbare Back-up is belangrijk voor iedere netwerkomgeving. Inconel maakt gebruikt van verschillende Back-up pakketen. Het pakket wordt afgestemd op uw IT omgeving.
Cloud Backup beschermt de kostbare bestanden van uw bedrijf veilig online, in de cloud. Ook de bestanden op uw server worden veilig opgeslagen bij Cloud Backup!

Met Cloud Backup kunt u er zeker van zijn dat uw bestanden veilig zijn. We houden meerdere kopieën van uw bestanden, zodat u ze op elk gewenst moment terug kunt halen. We coderen uw bestanden met een zware vorm van versleuteling.

NAS Backup

U kunt uw Cloud Backup pakket uitbreiden met NAS Backup. Hiermee kunt u eenvoudig een backup maken van uw Synology NAS naar de Cloud.

Nieuw ! Vanaf Windows 10 een directe back-up naar Azure Cloud Backup

Van een Windows 10 machine kan nu naadloos een back-up gemaakt-, en terug gezet worden doormiddel van Azure Backup . Dus u heeft nu de mogelijke om zonder extern device (HDD, USB) een back-up te maken en terug te zetten.

Backup bestanden, folders, en systemen

Maak een backup van individuele bestanden of folders of zelfs van een compleet systeem. Selecteer simpel waar u een backup van wilt maken, en de software doet de rest.

Gebruiksgemak

Het maken van een backup is zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Je geeft simpel aan wat voor een soort backup, en welke bestanden u wilt mee nemen in de backup en de backup wordt gemaakt.

Veilig en altijd beschikbaar

Het versleutelen van de data, de beveiligde internetverbinding (SSL) en de opslag in een solide en beveiligd datacenter garanderen maximale privacy. Alleen uzelf kan bij uw data continu én is direct beschikbaar. Wanneer er dataverlies optreedt, kunt u onmiddellijk beginnen met het herstellen van uw data.

Ondersteunde Servers

Cloud Backup kan een backup maken van de bronnen zonder de operationele processen te onderbreken; een zogeheten Hot Backup van Microsoft File, SQL en Exchange Servers.

Flexibiliteit

Cloud Backup komt u tegemoet aan de groeiende behoefte aan betrouwbare backup processen. Zeker nu door toenemende mobiliteit het gebruik van mobiele apparatuur, zoek je naar flexibele backup oplossingen voor ja data op servers, desktops en laptops.

Lage beheer en investeringskosten

Cloud backup dient slechts eenmalig ingesteld te worden, daarna gaan backups volledig automatisch. Voor een vast bedrag per maand bent je zeker van een veilige backup, zonder dat je hoeft te investeren in hard- of software.

BackupAgent logo 512veeam logo color tag

Volg ons

Contact

Algemeen Info
Telefoon:
+31 (0)43 6090309
Adres: Neerhem 63,
6301 CE, Valkenburg a/d Geul

Algemeen:  it@inconel.nl  of info@inconel.nl 
Actuele openingstijden: klik hier