/* add cookiebot.com */ /* add Fave icon */

De beste anti-spam- en virusoplossing voor uw bedrijf!

SpamExperts logo

 

Waarom zou u kiezen voor SpamExperts Inkomend Filter?

Beveilig uw netwerk tegen spam-, virus-, phishing- en malware-aanvallen

SpamExperts past haar gepatenteerde zelf-lerende slimme technologieën toe om spam te elimineren vóórdat het uw netwerk bereikt.


Ontdek nieuwe spam- en malwareuitbraken direct


SpamExperts past doorlopend vernieuwingen toe in beveiligde dataverzameling en analyses, en ontdekt zo direct nieuwe patronen en identificeert afwijkingen. Deze verzamelde kennis wordt real-time gedeeld met al onze klanten wereldwijd, en zorgt zo voor tijdige bescherming tegen nieuwe bedreigingen.

Verbeter e-mailcontinuïteit


Het extra beschermende niveau dat het inkomend filter uw e-mailstromen en -infrastructuur biedt, zorgt voor extra redundantie en continuïteit van uw e-mailafleveringsproces. Wanneer de bestemmingsmailserver onbereikbaar is, zetten de filtersystemen van Spamexperts inkomende e-mail in de wachtrij.

Verbeter de efficiency van uw middelen en bespaar tot 80% van uw huidige hardwarebronnen!


Met ons zeer efficiënte first-level inkomend filter bescherming die vóór uw e-mailinfrastructuur zit, hoeft u zich niet langer bezig te houden met de enorme hoeveelheden inkomende spam.

Verhoog de productiviteit van werknemers en wees in volledige controle van uw e-mailstromen


Met onze gebruiksklare SaaS e-mailfiltersystemen wordt de tijd die verloren gaat met het verwerken van spam tot een absoluut minimum beperkt, waardoor alle gebruikers zich volledig kunnen concentreren op hun eigenlijke werk.

Quarantaine & Rapportage

Wij bieden een complete log-search tool met geavanceerde quarantaine-opties om de status van alle e-mails te controleren die onze systemen passeren.

Ondersteunde Mailservers

Onze oplossingen zijn volledig onafhankelijk en ondersteunen alle SMTP compatibele e-mailservers (zoals Exchange mail, Office 365, Zimbra mail, Postfix mail filter, Exim, Gmail en Lotus).

Tweevoudige Toeppassingsmogelijkheden

Kies tussen onze redundante Hosted Cloud of implementeer het Inkomende Filter direct op uw Local Cloud hardware.

Filterkwaliteit en efficiency

De ongeëvenaarde kennis van SpamExperts is het directe gevolg van het verwerken van miljoenen e-mails iedere seconde van de dag. Onze inkomende e-mailfilters hebben een toonaangevende ratio van bijna 100% filteraccuratesse met bijna 0 fout-positieve filtering.

Afleveringswachtrij

De afleverwachtrij-optie van SpamExperts zorgt voor een extra redundantieniveau wanneer de bestemmingsserver onbereikbaar is. Berichten die in de wachtrij zijn geplaatst, worden naar de bestemmingsserver gepusht zodra die weer bereikbaar is, waardoor e-mail niet verloren gaat of wordt teruggestuurd naar de afzender.

Volledige Ondersteuning en Updates

Het Inkomend Filter van SpamExperts wordt volledig beheerd, onderhouden, gemonitord en up-to-date gehouden door ons team en real-time gesynchroniseerd met onze centrale databases wereldwijd.

 

Volg ons

Contact

Algemeen Info
Telefoon:
+31 (0)43 6090309
Adres: Neerhem 63,
6301 CE, Valkenburg a/d Geul

Algemeen:  it@inconel.nl  of info@inconel.nl 
Actuele openingstijden: klik hier