/* add cookiebot.com */ /* add Fave icon */

Waarom is MDM nodig?

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Deze wet geldt voor alle organisaties die werken met gevoelige data. Deze wet maakt het ontzettend belangrijk om privacygevoelige data goed te beveiligen. Veel organisaties zijn bezig met het introduceren of maken gebruik van Flexwerken. Bring Your Own Device (BYOD) begint ook steeds groter te worden binnen het MKB. Flexwerken heeft veel voordelen, maar het brengt ook risico’s met zich mee. De voornaamste risico’s hebben te maken met de beveiliging van mobiele apparaten. Vaak richten organisaties hun beleid rondom beveiliging alleen op pc’s, maar het beveiligen van mobiele apparaten is net zo belangrijk.

Centraal Managementplatform

 schema essmc

 

Dynamische en aangepaste rapportage

Het ESET Security Management Center bevat meer dan 170 ingebouwde rapporten en functies voor het maken van aangepaste rapporten vanaf meer dan 1000 datapoints.

Eén centraal managementplatform

Alle ESET endpoint en server securityoplossingen die worden uitgevoerd op Windows, macOS of Linux, kunnen worden beheerd met één ESET Security Management Center-instance. Het ESET Security Management Center biedt tevens ondersteuning voor Mobile Device Management (MDM) van Android- en iOS-apparaten.

ESET Endpoint Security voor Android

Meerlaagse beveiliging

Scant HTTP verkeer op Malware, Trojans  en Phising mails zodat gebruikers veilig gebruik kunnen maken van het internet.

Anti-diefstal

Een gestolen of verloren apparaat kan eenvoudig worden vergrendeld of gewist en u kunt desgewenst een sirene activeren. Ook kunt u aangepaste berichten sturen naar een apparaat of informatie voor het vergrendelingsscherm instellen zodat het apparaat aan de eigenaar kan worden geretourneerd.

Applicatiebeheer en audit

Beheerders kunnen geïnstalleerde applicaties controleren, de toegang tot bepaalde applicaties, rechten of categorieën blokkeren, gebruikers vragen bepaalde applicaties te verwijderen en applicaties en hun toegang tot persoonsgegevens en bedrijfsgegevens volgen op basis van categorieën.

Anti-phishing

Beschermt gebruikers tegen vervalste websites die wachtwoorden, bankgegevens en andere gevoelige informatie proberen te vergaren.

mx100 mantle

 

ESET Mobile Device Management voor Apple iOS

mx100 mantle

 

Push accountinstellingen op afstand

Push accountinstellingen, zoals informatie over Wi-Fi, VPN en Exchange, op afstand.

Apparaatbeveiliging

Met ESET kunt u vereisten voor de complexiteit van wachtwoorden instellen, timers voor schermvergrendeling configureren, gebruikers vragen hun apparaat te coderen, camera's blokkeren en nog veel meer.

Anti-diefstal

Vergrendel/ontgrendel een apparaat op afstand of wis alle gegevens in het geval het is zoekgeraakt of gestolen.

Filtering van webinhoud

Sites met inhoud voor volwassenen, zoals gedefinieerd door Apple, kunnen worden geblokkeerd. De beheerder kan specifieke URL's ook op een whitelist of blacklist plaatsen.

Volg ons

Contact

Algemeen Info
Telefoon:
+31 (0)43 6090309
Adres: Neerhem 63,
6301 CE, Valkenburg a/d Geul

Algemeen:  it@inconel.nl  of info@inconel.nl 
Actuele openingstijden: klik hier