/* add cookiebot.com */ /* add Fave icon */

wifi horeca inconelInconel heeft voor alle ondernemers een voorziening op maat. Ideaal voor de horeca ondernemer van oa. camping, restaurant en hotel die hun gasten internet toegang willen geven waarbij gasten volledig zijn gescheiden van het interne bedrijfsnetwerk. Ook wanneer kantoren de gasten gebruik willen laten maken van de Wi-Fi kan dit worden gescheiden van het eigen netwerk.

Wij leveren u alle benodigde voorzieningen zoals internet verbinding, met online monitoring en met alle benodigde updates.
U heeft de mogelijkheid dit af te nemen in een aantrekkelijke abonnementsprijs, of een eenmalige aanschaf prijs.

Integratie Facebook Inchecken en Like

Laat uw klanten "in checken" en "liken" van je Facebook-pagina met Facebook Wi-Fi. Meer check-ins en Likes op uw pagina zal de ranking verbeteren in de
"Plaatsen in de buurt" op Facebook.

Veelzijdige/Flexibele oplossing

Het systeem is zo flexibel dat wanneer de kabelverbinding verbroken wordt naar een Accespoint. De Accespoints een draadloze verbinding (mesh) met de router maken die met de kabel verbonden zit. Door de mesh functionaliteit zullen de accesspoint elkaar automatisch zien en de berichten naar elkaar doorsturen en blijven functioneren.

Tevens zijn er ook out-door accesspoints verkrijgbaar waarmee de unit ook eenvoudig buiten kan worden opgehangen.

VEILIG EN BETROUWBAAR

De Wi-Fi apparatuur is ideaal voor omgevingen waar veiligheid voorop staat: data wordt niet naar de cloud servers gestuurd. Een ingebouwde firewall voorkomt dat gebruikers van het openbare netwerk elkaar zien, of dat ze uw zakelijk netwerk zien. Het is erg robust en kan zeer veel connecties verwerken. Er is permanente monitoring met signalisatie als er calamiteiten zijn, en het systeem is self helend, hierdoor blijft het systeem optimaal werken zonder handmatige inmenging.

Referenties: Bel: 043-6090309

- Parkhotel & Villa Valkenburg
- Parkhotel Appartementen
- BouwCenter Jan Opreij (4 vestigingen)
- Dolmans Landscaping Group (14 Vestigingen NL-BE)
- Sailliant Hotels - Altembrouck-Maastricht-Gulpen
- Formani Holland
- B&B Le Reve

Volg ons

Contact

Algemeen Info
Telefoon:
+31 (0)43 6090309
Adres: Neerhem 63,
6301 CE, Valkenburg a/d Geul

Algemeen: info@inconel.nl