/* add cookiebot.com */ /* add Fave icon */

eset
Via Inconel kunt op uw gemak een licentie voor een ESET Security product aanschaffen. Indien u via ons een ESET licentie afneemt, kunt u ten alle tijden bij ons terecht voor hulp en ondersteuning indien er problemen zouden voordoen met uw ESET antivirus software.

De Endpoint securityoplossingen van ESET bieden ondersteuning voor alle besturingssystemen, zoals Windows, macOS, Linux en Android. Hoewel Mobile Device Management voor iOS en Android volledig is ingebouwd, kunnen alle endpoint en server securityoplossingen ook worden beheerd via één centraal managementplatform.

ESET heeft meer dan 30 jaar ervaring in het helpen van mensen zodat ze genieten van veiligere technologie. ESET software heeft lage belasting op hardware, maar hoge bescherming tegen malware.

In-product Sandbox

Deze technologie wordt gebruikt om het echte gedrag van verborgen malware te identificeren. Zo kunnen ESET-oplossingen verschillende componenten van computerhardware en -software imiteren en verdachte samples uitvoeren in een geïsoleerde virtuele omgeving.

Ransomware Shield

Deze extra beveiligingslaag beschermt gebruikers tegen ransomware. Alle uitgevoerde applicaties worden bewaakt en geëvalueerd op basis van hun gedrag en reputatie. Deze technologie is ontworpen voor het detecteren en blokkeren van processen die zich gedragen als ransomware.

Cloud Malware Protection System

Het ESET Cloud Malware Protection System is één van de meerlaagse technieken die gebaseerd zijn op ESET’s LiveGrid® cloud systeem. Onbekend, potentieel kwaadaardige software en andere mogelijke bedreigingen worden gemonitord en toegevoegd aan de ESET cloud via het ESET LiveGrid® Feedback System.

Exploit Blocker

ESET Exploit Blocker monitort applicaties waarvan frequent misbruik wordt gemaakt, zoals browsers, documentlezers, e-mailclients, Flash en Java. Deze tool richt zich op exploitatietechnieken en niet enkel op bepaalde CVE-id's. Na detectie wordt de dreiging direct geblokkeerd op de machine.

Network Attack Protection

Onze technologie verbetert de detectie van bekende kwetsbaarheden op netwerkniveau. Deze extra beveiligingslaag beschermt tegen netwerkaanvallen en de verspreiding van malware en voorkomt het uitbuiten van kwetsbaarheden in het netwerkverkeer waarvoor nog geen patch is vrijgegeven of geïmplementeerd.

Botnet Protection

ESET Botnet Protection detecteert schadelijke communicatie gebruikt door botnets en identificeert tevens de overtredende processen. Eventuele schadelijke communicatie wordt geblokkeerd en aan de gebruiker gemeld.

  1. ESET Bestellen
  2. ESET Verlengen

Antivirus Bestellen

Vereist veld.
Vereist veld.
Vereist veld.
Incorrect of leeg e-mail adres.
Invalid Input
Invalid Input
Vereist veld.
Vereist veld
Vereist veld of ongeldig nummer + - ( ) zijn toegestaan.

Gewenste versie

Vereist veld.
Vereist Veld

Prijs: €32,- excl. btw

Prijs: €59,- excl. btw

Prijs: €73,50,- excl. btw

Prijs: €86,- excl. btw

Prijs: €97,50 excl. btw

Prijs: €42,- excl. btw

Prijs: €79 excl. btw

Prijs: €103,50 excl. btw

Prijs: €126,- excl. btw

Prijs: €147,50 excl. btw

Betalingsgegevens

Vereist veld.
Vereist veld.
Invalid Input
Vereist veld.
Vereist veld.
Invalid Input
Gaat u akkoord?
Gaat u akkoord?
Ongeldige invoer

Antivirus Verlengen

Vereist veld, alleen cijfers.
Vereist veld.

Uw gegevens

Vereist veld of ongeldig e-mail adres.
Vereist veld.
Invalid Input
Invalid Input
Gaat u akkoord?
Ongeldige invoer

Volg ons

Contact

Algemeen Info
Telefoon:
+31 (0)43 6090309
Adres: Neerhem 63,
6301 CE, Valkenburg a/d Geul

Algemeen:  it@inconel.nl  of info@inconel.nl 
Actuele openingstijden: klik hier