/* add cookiebot.com */ /* add Fave icon */

Blim.be Makelaars heeft de keuze gemaakt om van de de centrale werkplekken over te stappen naar een centraal beheerd systeem. Ook wel dé "Cloud werkplek" genoemd!

De  bedrijfstechnisch kosten liepen te hoog opliepen om elke werkplek te voorzien van de nodige support met ook vaak dezelfde terugkerende problemen.

Daarom werken ze nu op een meertalig dedicated hosted omgeving vanuit het ons datacenter in Limburg (NL). Hier hebben ze een centraal beheerde werkplek waarbij er uniform gewerkt word vanaf een RDS (Remote Desktop Services) server. Iedere medewerker werkt daarbij niet meer lokaal, maar op een centraal beheerde server. De server hoeft maar één keer geïnstaleerd te worden om voor iedere werknemer een uniforme werkplek klaar te zetten. Voordelen zijn een gecentraliseerde beveiliging, gecentraliseerde beheer van applicaties, inhouden van (bedrijfs) standaarden, en ze kunnen overal ter wereld toegang tot hun werkplek krijgen.

Er zijn ook geen foutgevoelig, gecompliceerde en lastige VPN tunnel constructies meer nodig. Het is nu bijzonder gemakkelijk op b.v een Tablet, Smartphone of laptop om zonder veel omwegen op de werkplek te komen.

De oude SBS 2003 server op locatie is uit gefaseerd en alle data is gemigreerd naar deze nieuwe omgeving. De

Centraal beheerde systemen hebben zo hun voordelen en geven maximale flexibiliteit.

De totale ontzorging van hun ICT infrastructuur c.q. diensten binnen de het bedrijf hebben behoorlijk wat voordelen gebracht hun bedrijf.

 

Wilt u ook een dergelijke oplossing?
Bel of mail ons voor een vrijblijvende analyse en of offerte voor uw ICT!
0031(0)436090309 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Volg ons

Contact

Algemeen Info
Telefoon:
+31 (0)43 6090309
Adres: Neerhem 63,
6301 CE, Valkenburg a/d Geul

Algemeen:  it@inconel.nl  of info@inconel.nl 
Actuele openingstijden: klik hier