/* add cookiebot.com */ /* add Fave icon */

Februari 2017:

Bouwcenter Jan Opreij BV te Margraten gaat op meerdere punten op IT gebied voor 3 groene merken

Netwerk Infrastructuur 

cisco meraki logo 2017Meraki Procucts2016

Cisco Meraki producten zijn allemaal zeer intelligente apparaten, bestaande uit routers/firewalls, distributie- en access-switches en Wi-Fi componenten.

De nieuwe netwerk infrastructuur is onderling verbonden via 10Gbit private glasvezel-verbindingen tussen de verschillende locaties.
Hoofdkantoor is het Bouwcenter gelegen aan de Rijksweg en is verbonden met de 2 andere locaties gelegen op het industrieterrein Aan de Fremme.
Daarnaast zijn de externe locaties in Maastricht én de nieuwe vestiging in Nuth verbonden met glasvezel van Inconel. 

Door deze slimme Cloud managed producten is de beveiliging en betrouwbaarheid van het netwerk naar een van de hoogste niveaus beschikbaar op de markt gebracht.
Het Cloud Dashboard geeft direct inzicht in de status van het gehele netwerk.
Problemen en knelpunten worden direct zichtbaar waardoor onze support kan ingrijpen, nog voordat de klant er last van heeft ondervonden.
Daarnaast is gebruik van alle datastromen nu inzichtelijk en kan er bijgestuurd worden om het netwerk efficiënt te houden.


Download de pdf

 

Back-Up Hardware

ExaGrid LogowTag 2C

Nu de nieuwe infrastructuur operatief is heeft Jan Opreij BV ook gekozen om de omgeving van een zeer snelle Exagrid Backup unit te voorzien.
De altijd groeiende data werd in het verleden een probleem qua opslag en bandbreedte.
Garanties om vanuit een rampscenario snel terug te kunnen kon niet meer worden gegarandeerd met de huidige back-up oplossing zowel in capaciteit en snelheid.
Dit risico is dan ook helemaal terug gebracht met implementatie van deze Exagrid unit omdat er in het geval van calamiteiten de omgeving zeer snel terug hersteld kan worden waardoor down time beperkt is.
Exagrid is koploper op het gebied van back-up oplossingen welke dan ook garant staan voor een hoogwaardig performantie niveau van top klasse.

 

Back-Up Software

veeam logo 2017

Veeam Backup & Replication is wat Jan Opreij BV heeft gekozen als robuust beschikbaarheid platform.
Om op elk niveau beschikbaarheid en continuïteit te bieden was Veeam niet alleen zomaar een keuze. 
In combinatie met de Exagrid unit is dit een van de meest solide oplossingen op het gebied van zekerheid, snelheid en beschikbaarheid.
Ook is Veeam software de orchestratie tool om de uitwijk procedure helemaal aan te sturen tussen de verschillende locaties.
Validatie van de gemaakte backup is geen tijdrovende klus meer en is door Veeam volledig geautomatiseerd.

 

Volg ons

Contact

Algemeen Info
Telefoon:
+31 (0)43 6090309
Adres: Neerhem 63,
6301 CE, Valkenburg a/d Geul

Algemeen:  it@inconel.nl  of info@inconel.nl 
Actuele openingstijden: klik hier