/* add cookiebot.com */ /* add Fave icon */

wifi horeca inconelInconel B.V. heeft voor alle ondernemers een voorziening op maat. Ideaal voor de horeca ondernemer van o.a. camping, restaurant en hotel die hun gasten internet toegang willen geven waarbij gasten volledig zijn gescheiden van het interne bedrijfsnetwerk. Ook wanneer kantoren de gasten gebruik willen laten maken van de Wi-Fi kan dit worden gescheiden van het eigen netwerk.

Wij leveren u alle benodigde voorzieningen zoals internet verbinding, met online monitoring en met alle benodigde updates.
U heeft de mogelijkheid dit af te nemen in een aantrekkelijke abonnementsprijs, of een eenmalige aanschaf prijs.

2 Sterke merkproducten: Cisco Meraki / Ubiquiti Unifi.

Wij maken gebruik van 2 verschillende merken, maar beiden zijn Cloud Manageble, en hebben beiden hun eigen karakteristieke eigenschappen. De een met licenties, en de andere zonder licenties.
Meraki heeft een licentie model met levenslange garantie op de apparatuur, en Ubiquiti heeft geen licenties en bij Inconel 3 jaar garantie op de apparatuur. 
De Meraki apparatuur is meer voor Corporate Business geschikt en de bijbehorende SLA geeft dan een premium uptime garantie. Terwijl Ubiquiti voor bijna alle overige klanten ingezet kan worden door de gunstige aankoopprijzen.
Laat u door hierover maar meer informeren.

Veelzijdige / Flexibele oplossing

Het systeem is zo flexibel dat wanneer de kabelverbinding verbroken wordt naar een Accespoint. De Accespoints een draadloze verbinding (mesh) met de router maken die met de kabel verbonden zit. Door de mesh functionaliteit zullen de access point elkaar automatisch zien en de berichten naar elkaar doorsturen en blijven functioneren.

Tevens zijn er ook out-door accesspoints verkrijgbaar waarmee de unit ook eenvoudig buiten kan worden opgehangen.

VEILIG EN BETROUWBAAR

De Wi-Fi apparatuur is ideaal voor omgevingen waar veiligheid voorop staat: data wordt niet naar de cloud servers gestuurd. Een ingebouwde firewall voorkomt dat gebruikers van het openbare netwerk elkaar zien, of dat ze uw zakelijk netwerk zien. Het is erg robust en kan zeer veel connecties verwerken. Er is permanente monitoring met signalisatie als er calamiteiten zijn, en het systeem is self helend, hierdoor blijft het systeem optimaal werken zonder handmatige inmenging.

Referenties: Bel: 043-6090309

- Parkhotel & Villa Valkenburg
- Parkhotel Appartementen
- BouwCenter Jan Opreij (4 vestigingen)
- Dolmans Landscaping Group (16 Vestigingen NL-BE)
- Machinefabriek Klinkers
- Beers Assurantiën
- Terpstra Assurantiën
- Rugkliniek Westhovens
- AB Werkt 2 vestigingen Valkenburg
- Hotel Altenbroek-(België)
- Fluid Industry (2x België / 1x Nederland)
- Openlucht Theater Valkenburg
- Camping Grensheuvel Noorbeek
- Spauwen / Jacobs Touringcars
- Blim.be Makelaars
- Estimax (België)
- RPO Rebema
- Taxi van Loo / Botaxi
- B&B Le Reve Maastricht
- Wijndomein St. Martinus
- Hotel Kint Valkenburg

Volg ons

Contact

Algemeen Info
Telefoon:
+31 (0)43 6090309
Adres: Neerhem 63,
6301 CE, Valkenburg a/d Geul

Algemeen:  it@inconel.nl  of info@inconel.nl 
Actuele openingstijden: klik hier